restaurant-cover

Gastrolės POP UP Vilniaus geležinkelio stotyje

Gastrolės gali atvežti Jums restoraną bet kur! Taip dažnai sakome savo klientams, kurie kreipiasi į mus dėl renginio maitinimo sprendimų nestandartinėse vietose. O kaip gi kitaip, juk mūsų darbas yra pasirūpinti, kad net ten, kur restorano nėra, Jūsų renginio svečiai gautų kokybišką, estetišką ir skanų maistą, bei nepriekaištingą aptarnavimą. Būtent tai, mes dar kartą įrodysime šios gastronomijos savaitės metu, kuomet ne kur kitur, o jos didenybėje Vilniaus geležinkelio stotyje įrengsime Pop Up restoraną. Tai bus būtent gastronomijos savaitei skirta išskirtinė patirtis gurmanams, traukiniautojams ir visiems kitiems, kuriems yra nesvetimas avantiūrizmas ir geras maistas.

Apie restoraną

Gastronomijos pasaulis vystosi per dalijimąsi, eksperimentus, derinimą ir prisitaikymą. Ne paslaptis, kad mums geriausia valgyti, tai kas prieinama mūsų regione ir gali natūraliai jame užaugti. Ką parsivežame iš svetur, mes adaptuojame taip, kad būtų priimtina mūsų svečio skonio supratimui.

Gastrolės – kūrybinė virtuvė, surinkusi geriausias patirtis ir tradicijas iš skirtingų virtuvių ir šalių. Mums labai patinka kurti maistą! Maistas gali ne tik pasotinti, jis padeda bendrauti, sukuria emociją, stebina, žavi ir įkvepia – tokį maistą mes kuriame. Išskirtiniai skoniai, unikalūs sprendimai, originali serviruotė, spalvos ir ingredientai – visa tai mūsų aistra ir kasdienybė.

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 50 Eur

RŪKYTAS UNGURYS

Saldžiarūgštės auksinių burokėlių ir obuolių salotos | burokėlių želė | vonton

traškučiai.

SODRAUS SKONIO JAUČIO LIEŽUVIO GRIEŽINĖLIAI

Cinamoninis majonezo padažas | karamelizuoti putpelių kiaušiniai | skaidrūs

auksinių obuolių griežinėliai.

VĖŽIAGYVIŲ SULTINYS SU RŪKYTU STERKU

Deginti porai | vėžių uodegėlės | svogūnų kremas | miško grybai | krapų aliejus.

LĖTAI TROŠKINTI JAUTIENOS SKRUOSTAI

Kreminė bulvių piure | jaunos karamelizuotos morkytės | traškūs svogūnai | laiškinis

česnakas | degintų jautienos kaulų padažas.

ARBA

ŠAMAS SU MOLIŪGŲ KREMU

Spalvoti burokėliai | sviestinis padažas | jaunos degintos daržovės | upėtakio ikrai.

AUTORINĖ KONDITERINĖ STAIGMENA

Kuri nukels Jus į nostalgišką nuotykio laukimą, kuris apimdavo nekantraujant, kol

tarpinėje stotelėje sustojus traukiniui tėvai leis greitai įsigyti skanėstą.

Vilniaus geležinkelio stotis

Rezervacijai:

+370 620 37825

info@gastroles.com

www.gastrolesstotyje.lt

Degustacijų pateikimo (darbo) laikas:

III – V 17:30 – 23:00

Galerija